02 Coffee

BLENDは、ブラジル・ボンジャルディン農園の「ブルボンアマレロ」、エチオピア「イルガチェフェ ブナブナ」(G1)、グァテマラ「オリエンテナチュラル」の3種。ナチュラル精製。ミディアムダークロースト(221℃)。ブラックティーを思わせる香り、チョコレートのようなコク・甘みと、ほのかに感じるグリーンアップルや洋梨のようなすっきりとした酸味が調和。
SINGLEは、エチオピアの「イルガチェフェ ベレカ」(G1)。ウォッシュド精製。ミディアムダークロースト(216℃)。カラメルやビターチョコレートのような苦味を伴った甘味と、ほのかな紅茶の風味。
京都のカフェ、hereの山口淳一氏による豆のセレクト、焙煎。Mavam社の最新機種で抽出。

Our BLEND is a naturally refined blend of Bourbon Amarello from the Bonjardin Estate in Brazil, Yirgacheffe Buna Buna (G1) from Ethiopia, and Oriente Natural from Guatemala. Medium dark roast (221°C). You can enjoy the harmony of aroma like black tea, richness and sweetness like chocolate, and clean acidity like green apple or pear.
SINGLE is a washed refined Ethiopian “Yirgacheffe Bereka” (G1). Medium dark roast (216°C). It offers a sweet taste with caramel and bitter chocolate bitterness, and a subtle black tea flavor.
Brewed by Mavam's latest machine, under the supervision of Junichi Yamaguchi of Kyoto's HERE cafe.